דימום משימוש בגלולות לבדיקת הפסק טהרה

בהמשך לשאלה הקודמת האישה לא יכולה לבצע הפסק טהרה כי לא יוצא נקי עקב הגלולות
מה עליה לעשות ?

תשובה:

שלום רב

בדרך כלל מדובר בנטילה לא סדירה מספיק של הגלולות שיוצרת בעצם וסת. אם זה המצב אצלכם, אין ברירה יש להפסיק את הגלולות ולהמתין לבוא הוסת. אם לא אמורה לבוא עכשיו וסת, תמתינו עוד יום אולי יפסק הדימום והיא תוכל לעשות שוב הפסק טהרה. בכל מקרה דימום כזה אוסר. אם הדימום לא מפסיק ואין וסת, יש להפסיק עם הגלולות האלו ולבקש מהרופאה גלולות מתאימות יותר.