כיצד יש לנהוג כשיש רק יום טהרה בחודש?

שלום לרב,
בעלי ואני נשואים שנה במשך השנה המחזור שלי אינו סדיר וגם היו לי דלקות שתן לא מעטות, יצא שקיימנו יחסי אישות מעט מאוד מידי חודש ( למשל חודש אחרון רק פעם אחת) עכשיו שוב המחזור הקדים ולבעלי מאוד לא קל והוא מפחד שיצא לו זרע לבטלה. כיצד נוהגים במקרה זה? האם יש דברי חיזוק לבעלי? (לבעלי הקושי והלחץ הוא גדול משלי)

תשובה:

שלום רב

לפני הדברי חיזוק יש ללכת במהירות האפשרית לרופאת נשים טובה ולסדר את זה עם כדורים. היום תרופות לסידור וסת כמו פרימולט נור זה דברים של מה בכך, ואסור להזניח את הענין, בסופו של דבר זה עלול לפגוע בשלום הבית שלכם חלילה.

בהצלחה רבה