דימום בתחילת היריון

שלום כבוד הרב,
ברצוני לשאול שאלה בנוגע להלכות טהרת המשפחה. ספרתי 7 ימים נקיים אחרי שהסתיימה הוסת (וגיליתי שאני בהיריון וזו לא הייתה וסת רגילה) ביום שבו הייתי צריכה לטבול, שוב הופיע כתם. בהנחה שדימום זה לא מעיד על משהו רציני ח"ו ויפסק, האם עלי לספור שוב שבעה ימים?
תודה על התשובה

תשובה:

שלום רב

אם מדובר בכתם שאוסר [מראה אדמומי,על בגד לבן, בגודל של מטבע של שקל] אכן יש לעשות שוב הפסק טהרה היום אחרי צהרים ולהתחיל שוב שבעה נקיים, אבל צריך לדעת איזה כתם זה היה.