תשמיש כשיש תינוק קטן בחדר

שלום. יש לי תינוק בן חודשיים וחצי. ושימשנו לידו כשהיה ישן והוא התעורר לפני שסיימנו. הרגשנו ממש רע הוא הסתכל בצורה מוזרה. הוא יונק וקראתי שיש עניין לא לשמש ליד תינוק יונק גם שאינו מדבר. יש לציין שהוא היה באותה מיטה אבל לא ברגליים. השאלה שלי היא מה ההיזק או למה בכלל אסור לשמש ליד תינוק יונק. כמובן שהתשובה כנראה על פי הסוד.

תשובה:

שלום רב

תינוק כל כך קטן, לא רק שאינו זוכר ואינו מבין אלא אפילו אינו יודע מה הוא רואה, הוא הסתכל עליכם בענין באותה מידה שהיה מסתכל עליכם בשעת ארוחת צהריים, ואין כל משמעות לענין.