תפילות יום כיפור במקום שאין מנין

שלום אני גרה במערב אפריקה ואין כאן חבד שופר או מניין וספר תורה אני דתיה
איך מתפללת ביום כיפור סליחות עם שם ה ומה עם שופר האם חייבת איך עליי להתנהג בדיני יום כיפור לגבי תפילות בכלל וכל השאר.
תוכלו בבקשה לעשות לי התרת נדרים עבור רבקה בת חנה תודה תזכו

תשובה:

שלום רב,

לגבי תפילות יום כיפור במקום שאין מנין, התפילות עצמן הם כרגיל. אולם י"ג מידות (ה' ה' וכו') לא אומרים ללא מנין. השאר את יכולה לומר לבד. לגבי השופר, ביום כיפור עצמו אין חובה לתקוע בשופר, זה רק מנהג שתוקעים בשופר בצאת הצום. אבל אני מניח שאין לך מישהו שיתקע בשופר. [החובה לתקוע בשופר הוא בראש השנה ולא ביום כיפור. אבל אישה פטורה מעיקר הדין ממצוות שופר].

לגבי התרת הנדרים, אם יש לך איזה נדר ספציפי, תשלחי לנו שוב.