כוונות בתפילה

שלום לכבוד הרבנים,
אני משתמשת בסידור כוונת הלב שיש בו את.כל הכוונות ופירושים על התפילה רציתי לדעת אילו.כוונות צריך לומר בין מילה למילה כמו לדוגמא שיש בברכות השחר ברוך אתה אדוני ואז רשום בקטן אדון הכל היה הווה ויהיה וממשיכה הברכה אם צריך לומר את הפסוקים הקטנים האלו בפה או רק בלב ואם יש עוד כוונות כאלו ?

תשובה:

שלום רב

את הכוונות לא אומרים בפה, רק מהרהרים בהן, זהו פירוש תיבות התפילה ולא התפילה עצמה.

בהצלחה רבה ושיתקבלו התפילות!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום וברכה כבוד הרב
    אני לא כותב השאלה למעלה
    רציתי לדעת בבקשה, האם בברכות השחר חייבים לכוון את פירוש המילות, לדוגמה "אדון הכל" והשאר
    תודה רבה כבוד הרב