שאלה בעניין טבילה ונידה

שלום כבוד הרב.
אני טובלת כבר כחמישה חודשים. אך לצערי ימי המחזור שלי נמשכים 8 ימים, ולאחר ספירת 7 נקיים יש לי להיות עם בעלי כ 7 ימים (מעט פחות) בלבד. את הביוץ אני מפספסת במהלך ה 7 נקיים. מערכת היחסים ביני ובין בעלי אינה כפי שהיתה, בשל קירבה קצאה מאוד, 7 ימים בכל חודש. מה אני אמורה לעשות ? ברור לי שמדובר במצווה גדולה (הטבילה) אך אני מרגישה שאני מקריבה את הנישואין שלי למענה.
האם שמירת נידה בלבד ו3 ימים נקיים (ללא טבילה של 7 ימים ) מספיקה במקרה זה ?
אני מאוד אודה להנחייתך.
בברכה.
תשובה:

שלום רב,

חס ושלום, אסור לוותר על מצוות נדה. לא ניתן לטבול לפני שבעה ימים נקיים מלאים.

תיגשי לרופא נשים, הוא יתן לך כדורים לסדר את המחזור ואת זמן הביוץ, והכל יהיה בסדר בעזרת ה'.