תמיכה בילדים ממעשר כספים

שאלה בדיני מעשרות כספים
בני שיחי' גר בעיר רחוקה מהוריו, מצבו הכספי די דחוק עקב רכישת דירה עם משכנתא גבוהה מאד, אמנם הוא ואשתו שכירים, אך ב"ה בביתם 4 ילדים קטנים ואין הקומץ משביע.
לקראת החופש בני רוצה להשכיר דירתו בכדי להגדיל הכנסה, לבוא ולגור בביתי למשך תקופה בכדי להרויח הכנסה נוספת.
שאלתי, ההוצאה של אחזקת הבן כגון מזון חשמל ועוד, האם נחשבת כדמי מעשר ?
אודה על תשובה
תודה

תשובה:

שלום רב

אני מניח שאם הם מוכנים לעזוב את הבית לתקופה כדי להרויח מעט כסף מהשכירות הם אכן דחוקים מאוד ותוכל להוריד את ההוצאות מכספי מעשר.

בהצלחה ורוב נחת!