כתמים אחרי טבילה

שלום יש לי שאלה בקשר לנידה אני אחרי טבילה ויש לי הפרשות חומות בתחתון השחור ואני שותה גלולות מינס ויש לי בעיה של פצע הייתי אצל האחות בפעם האחרונה בפסח . וזה קורה לי הרבה אחרי הטבילה

תשובה:

שלום רב

הפרשות חומות אינן אורות בהכרח ודאי לא כאשר מדובר על בגד שחור, אם היה לך פצע בפסח יתכן שהוא עדיין קיים, והסיבה לכך שאחרי טבילה יש כתמים כאלו הוא בגלל קיום התשמיש הגורם לחיכוך. בכל מקרה כל עוד מדובר בכתמים בודדים ולא בהפרשה משמעותית, הצבע יותר נראה השהוא חום והכל על בגד צבעוני, יש להקל.