התרמה בטלפון על-ידי נשים

שלום וברכה,
לאחרונה הצטרפתי לעמותה כטלפנית לגיוס תרומות, והשאלה שהתעוררה בי היא:
האם נשים צריכות לעסוק בגיוס תרומות? השיחות עם האנשים הוא לא צנוע מעיקרו ונוספת לכך בעיה של ניקיון כפיים בעניין רשימות תפוצה.
תודה
שבת שלום וחג שמח

תשובה:

שלום רב

בנוגע לבעיית הצניעות הענין תלוי בך בלבד, כלומר אם תלכי לפי הנחיות אנשי תקשורת ויחצנו"ת לפצוח במה שלומך ואיך אתה מרגיש היום זה אכן לא צנוע, אולם אם תפני באופן מכובד אך שומר על ריחוק כיאה לבנות ישראל איןבעיה. ואני משוכנע שאם את מתרימה למוסד חרדי אלו הם ההנחיות שלהם. בנוגע לנקיון כפיים, אם את מתקשרת לטלפונים ביתיים בשעות רגילות לא נראה לי שיש בעיה, אולם אם את מתקשרת לטלפון סלולרי אישי והבנאדם מבקש שתסירו אותו מהרשימה כי זה מטריד אותו, אז ודאי חובה לעשות זאת.

בהצלחה רבה!