כתם אדום-חום בימי טהרה

שלום רב,

שאלתי היא זו: טבלתי במקווה ביום שני בשבוע וביום חמישי בלילה הבחנתי בכתם אדום-חום על מגן התחתון. עברו יומיים ולא הופיעו כתמים נוספים כלל. יש לציין שהמחזור שלי לא סדיר בכלל והדבר ממילא גורם למתיחות ביני לבין בעלי. כרגע אינני יודעת איך לנהוג והאם מותר או אסור לקיים יחסי אישות. בנוסף, אנחנו גם מנסים להיכנס להיריון.

אודה על תשובתך המהירה

תשובה:

שלום רב,

כתם המטמא הוא רק אם הוא על נגד לבד. אם הכתם היה על בגד צבעוני, אינך טמאה.

בעזרת ה' תבוא הישועה במהרה!