מה עדיף מזוזה במרפסת או בסלון?

אין לי מספיק מזוזות כדי לשים בבית בה אני נמצא, ושמתי בכניסה ובחדרים ובשני מרפסות, אבל עכשיו שמתי לב שבסלון יש מסילות לדלת הזזה שמחלק את הסלון לחדר שינה ויש בו מזוזה ומשקוף, השאלה היא האם כרגע שאין לי מזוזה אחרת האם צריך להוציא את המזוזה שבמרפסת ולשים בסלון או להשאיר כמו שהוא?
תשובה:
שלום רב
שני המקומות חייבים במזוזה כך שקשה לייעץ, אלא שהואיל ויש מחלוקת מה הוא מקום ההנחה במרפסת אם לימין הנכנס למרפסת או לימין הנכנס לבית, אולי באמת עדיף להניח במקום המחוייב באופן ודאי, אבל כמובן כל זה נוגע לזמן שאתה אנוס על כך [בארץ מרוחקת ללא יישוב יהודי בסביבה…] אבל אם אתה במקום שיש ריכוז יהודי עוד הערב תפנה לסוחר מזוזות ותרכוש מזוזה מהודרת.