האם ניתן להשתמש ביריעות פי וי סי לאיטום מקווה?

האם איטום בריכת הטבילה ביריעות פי וי סי פוסלות את המקווה באופן שהיריעות מודבקות לדפנות המקווה ולקרקעיתו ואח "כ מולחמות זו לזו

תשובה:

שלום רב

הדבר הזה עשוי להיות בעייתי מאוד, כיון שלעיתים נעשים בועות והמים חודרים מתחת וזה עלול לפסול את המקווה. כדאי להתייעץ עם יועץ מקוואות מוסמך ולא לעשות מקווה לבד בשום אופן. המומלץ ביותר בנוגע לנושא שלכם, זה לעשות אריחי קרמיקה כנהוג.