ייעוץ לפחד כפייתי

שלום יש לי משהו שמטריד אותי. יש לי ברוך ה' 2 ילדים ובעל מקסים. אבל אני כל הזמן פוחדת לאבד אותם.ממש באופן כפייתי. וכאשר אני רוצה להתחזק באמונה בעניין זה אני פוחדת כי אני אומרת שאם אני יאמין ויהיה צדיקה יותר אז יש יותר סיכוי שזה יקרה .אשמח לעצה איך להתמודד. תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

אני חושב שאת צריכה להתייעץ עם איש מקצוע. אולי תתקשרי אל הרב אלעזר ולך (0548418686).

בהצלחה