קשר זוגי

שאלה:

שלום לכבוד הרב , ב"ה אני בחורה שמתחזקת והולכת למדרשה ועשיתי ניתוק קשר מגברים מהעבר ואני משתדלת לשמור נגיעה אבל פתאום זה גם בעיה כזאתי עם נשים אני בעז"ה רוצה להתחתן עם גבר ירא שמים אבל יש לי מחשבות לא טובות ואני בכלל! לא רוצה לחשוב על נשים זה מלחיץ אותי ממש כי אני בכלל לא כזאתי ה' ירחם ואני לא יודעת מה לעשות זה ממש מתסכל לחיות ככה עם המחשבות ועם הפחדים האלו ואני ממש נלחמת לא לחשוב כך ואני באמת לא מבינה מאיפה זה בא עליי? האם זה גזרה משמים ?

תשובה:

שלום וברכה

אני מניח שאם בזמן שהיה לך קשר עם גברים התופעה הזו לא היתה קיימת, אז גם עכשיו זה לא באמת קיים, אלא שהרצון שלך בקשר כזה שהתרגלת לו, מוצא את האפיק הזה באופן זמני בגלל החסר, אבל זה יעלם עם הזמן ככל שתתרגלי להמתנה הזו עד לחיי הנישואין, אין מה לחשוש.

בהצלחה רבה בדרכך החדשה.