עבודה במשרד גברים ונשים יחד

בס"ד

שלום כבוד הרב

רציתי לשאול אני חרדית חיפשתי תקופה ארוכה עבודה
בישוב שאני גרה אך לא מצאתי
התחלתי לעבוד בחברה מחוץ לעיר בהנהלת חשבונות
בהתחלה היה בסדר במחלקת הכספים כולם היו נשים
אך עשו שינויים ולא היו מרוצים פיטרו ועכשיו גיסו במקום
3 גברים במחלקה אומנם אני עושה את העבודה לא מדברת ולא מתערבבת אפלו לא יורדת לאכול
אבל זה מאוד מפריע לי ואני רוצה לשאול אם יש בעיה הלכתית ואם עלי לחפש עבודה אחרת.

תשובה:

שלום רב

אם המשרד הוא דינמי, אנשים עלולים להכנס ולצאת ואין חששות של ייחוד אין בכך כל בעיה. כמובן, את עושה טוב מאוד שאינך מתערבת עם שאר אנשי המשרד, צריך לנהוג באדיבות ובנעימות אך לא להתחבר ולהקל ראש חלילה יחד.

בהצלחה רבה