שיעור תורה יחד עם שירת נשים

ב"ה
שלום כבוד הרב שליט"א
נתבקשתי על ידי יהודיה, שלא כ"כ בדת ,ללא כיסוי ראש ,בבית רפואה שתפקדיה ריפוי בעיסוק ,שאומר פעם בשבוע שיחה על פרשת השבוע לחולים, והיא שרה שלום עליכם וכ"ו
היות ואבי מאושפז שם, ואני חרדי וביקשה שאומר שיחה בפרשת השבוע ,ביקשה שאומר פעם בשבועיים שיחה לחולי דיאליזה ,
ההתלבטות שלי היא קול באשה ערווה ,עירבוב נשים גברים ,
האם בכל זאת להיענות לבקשתה או לא ?
תודה ובשרות טובות .

תשובה:

שלום רב

אני חושב ששיעור כזה זה דבר עצום, מרפא לנפש ולגוף כאחד ואני משוכנע שישמח את החולים. אין לך צורך לשבת איתה יחד כשהיא שרה שלום עליכם, תוכל להסביר בעדינות שאתה משתדל שלא לשיר בתערובת ותגיע מיד כשהיא תסיים. אני בטוח שהיא תבין. בנוגע לחולים זה לא דאגה שלך, אתה אומר את השיעור וזה נפלא.