יעוץ ביחסים בין המשפחה

במקרה ולאדם נולד בן ורוצה שאחיו יהיה הסנדק אך הסבתא רוצה שינתקו קשר עם אח זה ותהיה עצובה אם בנה שאוהבת יהיה הסנדק- מה גובר סנדקאות או כיבוד הורים? השאלה נשאלה ע"י המיועד לסנדק

תשובה:

שלום רב

השאלה שאתה שואל כאובה מאוד, ועמוקה הרבה מעבר לאירוע הספציפי של ברית המילה. כדאי לעשות כל מה שאפשר כדי לאחות את הקרע במשפחה, ניתן לעשות זאת על ידי רב או סתם יהודי חכם שיודע להלוך כנגד רוחם של הבריות. באופן אישי קשה לי מאוד לייעץ לכם בענין הזה כיון שאינני יודע את הרקע לכל הסיפור.

בודאי אין טעם לקחת סנדקאות בדוקא כאשר זה גורם צער לאמא, הטיפול צריך להיות באופן בו האם מבינה שאתה אוהב אותה חפץ בטובתה ומעוניין לרצות אותה בכל הענינים שביניכם.

בהצלחה רבה!