דימום בעקבות כדורים האם אוסר?

שלום.
שאלתי היא, לקחתי 4 חפיסות ברצף של גלולת דיאנה 35 יש לי דימום בערך חודש וחצי היום הייתי אצל הרופא והוא אמר שהוא רוצה לבדוק אם זה בעיקבות הגלולה שאני לוקחת לכן נתן לי סוג אחר, יש לציין שהייתי נוטלת את הגלולה עוד לפני שהתחתנתי במשך שנים ולא היה לי כך אף פעם, הייתי לוקחת בגלל כאבי תופת בזמן וסת, אני 4 חודשים אחרי ניתוח קיסרי, אני שואלת אם והיה וזה בגלל הגלולה אני נחשבת נידה, כרגע, הרופא אמר לחזור אליו בעוד חודש, בגלל שבסוף החודש אני צריכה להיות בבית מלון עשיתי הכל שלא אהיה דימום ובסוף בורא עולם סובב הפוך חחח
אשמח לקבל תשובה מהירה, תודה מראש

תשובה:

שלום רב

כל דימום מהרחם גם אם הוא מחמת גלולות אוסר. חשוב אכן לטפל בדימום מבחינה רפואית ורק לאחר שיפסק לחלוטין ניתן לספור שבעה נקיים כדין ולטבול.

בהצלחה