דיני וסתות באשה שנוטלת גלולות למניעת וסת

בחודש שעבר קבלתי את הווסת בתאריך כד באדר ב׳( התחתנתי ולקחתי גלולןת בהתאם לתאריך החתונה)
החודש לקחתי גלולות של 21 יום ואני אמורה לסיים אותם בתאריך כד בניסן,השאלה אם אני יכולה לקיים יחסי אישות כולל בתאריך כג, למרות שזה יום לפני קבלת המחזור בחודש שעבר.
תודה אבה.

תשובה:

שלום רב

ראשית מזל טוב. תזכו לבנות בית גדול לעם ישראל.

לעצם הענין, כל זמן שאת נוטלת גלולות שמונעות ווסת והוכח אצלך שהן מועילות, אין מקום לחשוש לדיני וסתות ומותר לקיים יחסים.