שימוש בג'ל קיי ויי לבדיקת מוך דחוק

האם מותר להשתמש בג'ל קיי ויי לבדיקת מוך דחוק, לאשה שנוטה להפצע מהמוך כשהמקום יבש.

תשובה:

שלום רב,

אם הבעיה היא עם ההפסק טהרה, ניתן לשים ג'ל אבל מעט מאד. אם הבעיה היא עם המוך דחוק במצבים אלו ניתן להקל ולא לעשות מוך דחוק. [כמובן אם את רוצה לשים מוך דחוק עם הג'ל.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. כבוד הרבנים בארצה"ב עשוי נסיון על קייוויי והמסקנא שלא רצוי להשתמש בקיי וויי שזה משנה המראה רק בשמן שנקרא ביבי אויל שמן לגוף של הקטנים או שמן זית