האם מותר לספר אל חברה שגנבה כסף ממקום עבודתה ופיטרו אותה

חברתי גנבה ממקום עבודתה כסף מזומן ולאחר ששמו מצלמות במקום תפשו אותה והחתימו אותה על מסמך שאין לה שום זכויות ופיטרו אותה ללא פיצויים. אני לא ידעתי מהמקרה וסידרתי לה עבודה אצל עורך דין מפורסם. האם אני צריכה ליידע את המעסיק שלה בדבר הגניבה??

תשובה:

שלום רב,

חס ושלום, מדוע שיהיה מותר לספר? זה לשון הרע גמור! אדם שמעד וחטא, זה ודאי לא אומר שיחטא שוב. בודאי עשתה תשובה.