שאלה חדשה מהאתר

שלום ,
שמי מ. אני רווקה בת 24 , חברה ביקשה ממני לבוא להיות עדה לגירושים שלה ושל בעלה, שאלתי בנושא האם כדאי לאישה רווקה ללכת האם זה יסגור מזל לפי הדת האם זה נחשב לחטא או משהו כזה?

תשובה:

שלום רב.

עדי הגירושין נמצאים בקביעות בביה"ד, והינם עובדי בתי הדין. העדות שהתבקשת להעיד עבור חברתך היא כנראה שמה המלא, בגט חשוב מאד לכתוב את השם כפי שהיא נקראת, לכן מביאים עד המכיר את שמו. בכל מקרה אין בכך כל חטא או משהו כזה. להיפך, עדות זו מצוה, והיודע עדות לחבירו חייב להעיד עבורו.

הרבה הצלחה