כתם לאחר קיום יחסים

שאלה:

שלום,
כתם פצפון בצבע אדום שנראה על מגבת/בגד בצבע לבן שניגבתי בו מיד לאחר קיום יחסים(באותו מקום ולפעמים גם משאירה את זה שם קצת זמן) אבל את הכתם עצמו ראיתי רק לאחר זמן האם ניתן להקל ולהגדיר ככתם? האם זה משנה מתי היה הניגוב או רק מתי ראיתי?
תודה רבה

תשובה:

אפשר להגדיר ככתם וכיון שהוא פחות מגריס יש להקל. חשוב לציין, שמומלץ שיהיה לידכם מגבת אדומה או כהה מאוד ולא לבנה. זה מועד לפורענות, החיכוך גורם להרבה נשים רגישות בצוואר שמדממת קלות, וחבל להכנס לחששות סתם.