הרגשה

שאלה:

שלום הרב, אשתי באמצע שבעה נקיים, לאחר ווסת סדיר, ולכן לא יתכן שהיא אמורה לקבל ווסת כעת. לפי התיאור שלה היא הרגישה התכווצויות ברחם שבאות והולכות כבר כמה ימים. האם זו הרגשה המחייבת בדיקה פנימית מיד אחריה? בדיעבד כשלא בדקה, זה בסדר?

תשובה:

שלום וברכה

אם זו הרגשה שממש מאפיינת אצלה וסת ורק וסת כדאי לבדוק, אבל באופן רגיל אין חיוב לבדוק, נשים לא יודעות בזמנינו לאבחן הרגשה.