כתם דם בשבעה נקיים

שאלה:

שלום אני חודשיים אחרי לידה ועדיין לא הצלחתי להיטהר ולטבול. כרגע לוקחת גלולות בגלל שמניקה מלא. ביום חמישי שעבר התחלתי ספירה של 7 נקיים. הכל היה בסדר אבל ביום רביעי הבדיקה בבוקר הייתה עם כתם דם והבדיקה בערב תקינה. צריכה לטבול מחר. האם יש צורך להתחיל ספירה מחדש? מה עושים עם גלולות שגורמות לכתמים אדומים כל הזמן

תשובה:

שלום וברכה

ברור שכאשר יש כתם שאוסר צריך להתחיל הכל מחדש, לגבי הגלולות יש להתייעץ עם רופאה שמכירה צרככים של אשה דתיה, יש הרבה סוגים ויש כאלו שגורמים יותר לכתמים.

מזל טוב ובהצלחה.