חציצה בתפילין

שאלה:

שלום רב, שאני מניח תפילין אני משטיח את השיער לקדימה אבל עדיין יש קצת שערות מתחת לתפילין שהשורש שלהן הוא לא מתחת לתפילין יש עם זה בעיה?

תשובה:

זה בסדר גמור

אני רואה שנכנס לך קצת לחץ מהנושא הזה, זה מיותר! כאשר השיער טבעי נורמלי ורגיל, גם אם הוא זז מפה לשם זה בסדר, מה שכתבתי לך מהערוך השלחן זה רק כאשר הוא מסורק באופן ניכר בצורה לא טבעית. ברור שחלק מהשיער השורש שלו בוה יותר שהרי השיער ארוך כמה ס"מ, אין בכך כל בעיה.

שבת שלום.