לספר למשגיח על בחור שמפריע

שלום יש איזה בנאדם בישיבה ילד בן 15 שהוא בישיבה ומצער כימעט כול אדם שני מפריע לאנשים בלימוד גם לי קצת הפריע אבל אתם יודעים אני אים התסביכים שלי אים עצמי בקושי מצליח אז דיברתי איתו קצר כי אין לי זמן לשטיויות והוא מציק לחבר שלי פה והחבר ביגללו הולך לישון בבית ליפעמים ביגללו ומצער אנשים והוא איתי בחדר אז זה בסדר שאני יגיד לרב המשגיח זה לו לשון הרע כאילו אומר לו שהוא איתי בחדר ולא מיסתדר איתו כמו כולם ומה עושים….

תשובה:

שלום רב

בודאי יש ליידע את המשגיח שיטפל בענין, זה תפקידו וזה מחוייב המציאות.

בהצלחה.