לתרומות לחץ כאן

טיגון בשר בשמן שטוגנו בו דגים

שלום. האם מותר לאכול צ'יפס שטוגן בשמן בשרי וחומם אחר כך בשמן של דגים?

תשובה:

שלום רב

אין לאכול. מעורב כאן ממש שומן בשר ושמן דגים. כאשר אתה מטגן בשר הוא פולט מתוכו את השומן לתוך השמן. ראה פתחי תשובה יו"ד סי' קטז ס"ק ג שיש שהקלו לבטל בשישים, אבל כאן שאין שישים לבטל את טעם הבשר ודאי אסור.

שבת שלום.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל