חינוך חרדי למול חינוך דתי פשרני יותר

אני גר בחוץ לארץ, ואין הרבה בתי ספר חרדים, בשכונה שלי יש רק בית ספר חרדי אחד שהוא יותר מחומש יקר מבתי ספר דתיים שבשכונה ,האים זה מותר ? מה המקורות ?

תשובה:

שלום רב

הנושא של הידור מצוה עד שליש עד חומש, מדבר על אופן שאתה יכול לקיים את המצוה בכשרות מלאה, והנדון כמה להוסיף, כאן לא מדובר בהידור, חינוך חרדי לילדים היום הוא חובת השעה ממש! אם חשוב לך שהילדים יקבלו חינוך יהודי חם לשמירת מצוות בקפדנות ללימוד תורה יראת שמים, חברה תואמת מבחינה רוחנית וכו', יש לך רק אופציה אחת! חינוך חרדי מלא! ובשביל זה כאי לאדם להוציא את כל ממונו כי זה תכלית החיים, להעמיד דורות ישרים מבורכים אוהבי ה' ויראי אלוקים!

בהצלחה רבה ורוב נחת!