השם אופרי

שלום,
אני צפוייה ללדת בינואר בת שניה למשפחה בע"ה,
אני ובעלי מאוד אוהבים את השם אופרי ודי סגורים עליו.
התאריך המשוער הינו 17/1/12 אך הסיכויי ללידה שבועיים קודם מאוד גבוהה.
אודה לך על תשובתך המהירה והדרכתך,
טל ארליכסון דוד.

תשובה:

שלום רב.

אופרי אינו "שם", ואין לו כל משמעות.   באותה מידה תוכלו לקרוא לילדה שלכם "אולצי", או "אובקי".  סתם צירוף אותיות חסר פשר ומשמעות.

 אזכיר רק שהשם הזה נותן תזכורת של אפר, או של עפר – כפי שמסתבר שרבים אשר ישמעו את השם יכתבו אותו בעין – עופרי. אפר, או עפר, שניהם דברים נמוכים ולא רצויים.

 "אורלי", הוא שם קרוב לצללי שאתם מחפשים. ולפני 20 שנה הוא היה מאוד מרודני.  אם אינכם רוצים אותו, זיכרו גם שבעוד 20 שנה כשהאופנה תתחלף, איש לא יסמפת את השם אופרי…

 אתם רוצים שם טוב באמת ? אופירה !.  (=ארץ הזהב של שלמה המלך).  אבל שימו לב לקרוא לה בה"א בסוף, ולא ביו"ד בסוף.

 בהצלחה.

אליהו בר שלום

דיין ומו"צ שכ' רמת שלמה בעיה"ק ירושת"ו

ראש בית ההוראה משפטי החיים בת ים

מח"ס משפט הכתובה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום לך.
    אני מבין שאופרי הוא שם של מלאך. מיהו המלאך אופרי? איפה הוא מוזכר? מה תפקידו? איך יכול להיות ששם של מלאך הוא ללא משמעות?