תרומת ביצית הנעשית בחו"ל

שלום יש לי שאלה לגבי פריון.
לפני טיפולי הפריה חוץ גופית ויש לי FSH גבוה והרופא אמר שבמצב כזה האפשרות להרות זה רק ע"י תרומת ביצית הנעשית בחו"ל.
האם יש בעיות בנושא זה או שזה בסדר.
אנו זוג +ילדה בת 9 (הריון טבעי). אני בת 38 .
אשמח אם תעזור לי ותפרט בנושא.
תודה.

תשובה:

תרומת ביצית הינה אחת השאלות החמורות ביותר שיש בדורינו, מאד לא ברור לפוסקים איך ההגדרה של הילד שנולד אם הוא של האם הבילוגית [ויתכן שהוא גוי ויצטרך גירות], או של האם המולידה, משום כך הוראת גדולי ישראל שלא להזקק לתרומת ביצית כלל, אפילו למי שאין להם ילדים.

במקרה הספציפי אצלך, הייתי ממליץ להיוועץ עם המומחים של ארגון פרי חיים ניתן לפנות אליהם בכתובת הזו, או במס' טלפון 02-5001501