הפריה לבחורה רווקה

שאלה:

האם מותר לאשה רווקה להביא ילדים מהפריה? באיזה אופן כן ובאיזה לא?

תשובה:

שלום רב,

השאלה היא לא כ"כ בהיבט ההלכתי משום שמצד עיקרי ההלכה אין בזה איסור שהרי היא רווקה. אלא השאלה היא יותר השקפתית האם זו צורה של משפחה יהודית, כלומר, הרבנים שודאי לא תומכים בכך זוהי הסיבה, ולא כל דבר צריכים לבחון רק במשקפיים של הגדרות התרי"ג מצוות האם זה שם או לאף יש גם מעבר לזה.