אוכל לבעלי חיים בפסח

שאלה:

אדם שיש בבעלותו כלב, הניזון ממאכל מאד מיוחד לרפואתו (zed hills) אין למאכל זה תחליף היכול למלא את מקומו, יש במאכל זה תערובת חמץ, המאכל מיוצר בחו"ל ומיובא לארץ, מה על בעל הכלב לעשות במהלך ימי החג? – רק אוסיף שהם ניסו למצוא פנסיון בבעלות גוי לכלב למשך ימי החג
(עם מכירה הלכתית לגוי)בינתיים ללא הצלחה. האם יש פתרון אחר לרבני בית ההוראה? תודה

תשובה:

אינני יודע פתרון שניתן לסמוך עליו בנקל, תתייעץ עם הווטרינר האם אכן זה זה קריטי לאותו שבוע שלך פסח להסתדר עם אוכל שאין בו דגן.