מה צריך להרגיש בשידוכים

שאלה:

שלום וברכה,
אני בחורה חרדית בתקופת שידוכים, נפגשי עם 5 בחורים עד כה.
אני חוששת שאולי אני מצפה להרגיש בפגישות משהו שלא קיים, כלומר קיים אבל לא אצל כולם.
אני מתכוונת שהפגישה יכולה להיות מאוד נחמדה וזורמת וכו' אבל אני מרגישה כמו עם חברה (במיקרה הטוב), כאילו אין איזה רגש שונה בגלל שזה גבר.
לפני שהתחלתי להיפגש הייתי בטוחה שעצם הישיבה עם בחור כביכול תגרום לי להרגשה אחרת, ותכלס זה לא ככה…
יש לי חברות שהתארסו עם לבבות בעיניים, ומנגד חברות שהתארסו בלי שהרגישו כלום.
אני בן אדם מאד רגשי ולכן מצפה כן להרגיש את המשהו הזה…את ההתלהבות…
מה הרב חושב על זה? האם הציפייה שלי מוטעית?
תודה רבה!! (וסליחה אם השאלה קצת מוזרה)

תשובה:

שלום וברכה

אין בענין זה תשובה חד משמעית. זה מאוד תלוי באופי של הבחורה ובגיל, בסופו של דבר, למה כבר אפשר להגיע בכמה פגישות שבהן בני הזוג לא נוהגים בטבעיות וכו'. צריך שתהיה סימפטיה, נעימות, הערכה, אבל לא יכול להיות רגש חזק מידי. אהבה אמיתית זה דבר שנוצר על ידי הבנין המשותף.

בהצלחה רבה מאוד.