משלוח מנות

שאלה:

שלום.
כאשר אני נותן משלוח מנות לאדם אחד, קיימת בעיה בכך שאכתוב ״לכבוד משפחת..״ במקום את שמו הפרטי של האדם מהבחינה של לצאת ידי חובת משלוח מנות כלפי אותו אדם?

לדוגמא; אם אני ואשתי מביאים משלוח מנות ביחד לבעלי הגן של הבת שלנו וכותבים לכבוד המשפחה, האם אשתי יכולה לכוון שהיא נותנת את המשלוח לאישה ובכך יוצאת ידי חובה?

תשובה:

עדיף שהמשלוח בו היא יוצאת ידי חובה יהיה ממוען לחברה שלה, כך שאותה חברה תדע שזה ממנה אליה.

פורים שמח.