חלומות

שאלה:

בוקר טוב כבוד הרב

וכמה ימים חולם מלא חלומות ביום אחד ,לא חלומות רעות, פשוט מלא חלומות אבל ארוכות בלילה אחד גם לא ארוכות פשוט מלא חלומות
אשמח לדעת למה?

תודה מראש

תשובה:

שלום וברכה

אדם חולם הרבה בלילה, זה חלק מהליך השינה שמורכבת משלבים שונים, אלא שבדרך כלל אדם לא זוכר שחלם. הסיבה לכך שאתה זוכר השבוע את החלומות נובעת מסוג של הפרעת שינה, אתה מתעורר מהם הרבה כנראה. כך שעצם הדבר אינו חריג, רק צריך לישון טוב ורגוע יותר.

שינה נעימה ומועילה.