טהרה

שאלה:

שלום
עשיתי מוך דחוק לפני שקיעה ושהוצאתי אותו ראיתי פס ישר חלש מאוד בצבע ורוד שאני לא רגילה לראות בדרך כלל. זה פס ישר שרוב הסיכויים זה בכלל מהעד ויכול להיות שמרוב מהירות לא שמתי לב.
היה לי מקרה דומה שהרב אמר לי שזה מראה טהור. אני לא רוצה להראות משהו שנראה כחיצוני ולא מהרחם רוצה להיות בטוחה בעצמי ולא לשאול סתם שאלות
האם זה בעייתי?
תודה

תשובה:

שלום וברכה

אי אפשר לענות על זה בלי לראות, זה מצריך ראייה מדוקדקת וגם מומחיות וניסיון, זו לא שאלה שאת יכולה להכריע בהן לבד.