הזמנה בסופר שלא חויבה

שאלה:

שלום וברכה,
הורי הזמינו משלוח מהסופר לפני כשבועיים, והגיעו מספר מוצרים שהם אומנם הזמינו אך הם לא חויבו עליהם. הם התקשרו למוקד של הסופר שם נאמר להם שהם יחויבו על המוצרים, אך זה לא נעשה. אבי מסרב להתקשר אליהם שוב ואומר שזו האחריות של הסופר והוא לא צריך לרדוף אחריהם. השאלה האם כך הדבר והאם מותר לי להשתמש במוצרים שהובאו שכן אני לא יכולה להתקשר במקום אבי לסדר את העניין. תודה רבה מראש

תשובה:

שלום וברכה,

תאמרי לאביך שיתקשר שוב פעם נוספת, ואם הם לא יחייבו אחרי הפעם השנייה אבא שלך לא חייב לשלם על המוצרים – אחרי שתי התראות זה כבר אשמה שלהם.

את יכולה להשתמש במוצרים בכל מקרה, כיון שהמוצרים הם שלכם, ולאביך יש חוב כספי לסופר.

בהצלחה.