ברית מילה

שאלה:

שלום רב,
ברצוני לשאול לגבי הגשת התינוק לסנק. יש סגולה לזוגיות לתת לאישה רווקה להגיש לסנדק את התינוק והיא תזכה בסגולה לזוגיות?

תשובה:

אינני מכיר דבר כזה, כמו כן, הסנדק הרי נמצא בגברים והיא בנשים כך שטכנית זה לא שייך כאשר שומרים על הצניעות כדין.

ואם כוונתך למה שנקרא קוואטר – האשה מביאה לבעלה שמכניס לגברים למקום המילה, נהגו לעשות זאת דוקא זוגות נשואים.

ברכה והצלחה וזיווג הגון במהרה.