נולד מהול – מה המשמעות?

שאלה:

שלום שמי ? בן 49 ואני נולדתי מהול מלא היה צריך רק להקיז דם מה זה אומר עלי? הבנתי שזה מאוד שכיח אף פעם לא יחסתי חשיבות לזה תודה

תשובה:

שלום וברכה

קשה לי להאמין שהיה צריך להקיז דם, מסתבר שעור הפריעה כן היה קיים, שמעתי ממוהלים שמעולם לא נתקלו במציאות אמיתית של אדם הנולד מהול. אם זה לא נעשה כדאי אולי להתייעץ עם מוהל ותיק ומומחה מה הוא אומר על זה.

עצם הענין ודאי מבשר על נשמה גבוהה, הרי משה רבינו נולד מהול!

בכל הסגולות הללו השאלה תמיד מה אנחנו עושים עם זה הלאה!

קח את הכוחות העצומים שניתנו בך ותעבוד את בוראך בשמחה ובדבקות, תרבה בלימוד תורה ושמירת מצוות, ותזכה לכל הטוב!

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. תודה ככה אמא שלי סיפרה לי שבזמן הברית המוהל לא האמין שאני מהול מלא לא היה לא מה לעשות אבל עשה את הברית כמובן שמי יוסף יש קשר ליוסף הצדיק שגם נולד מהול בכל אופן אני יעבוד את בורא עולם בדבקות תמיד הרגשתי מחובר אליו בדרך מאוד מיוחדת אני לא דתי ולא שומר מצוות אני חילוני מבית חילוני אבל אשתדל להתחזק שבת שלום

  2. בודאי תתחזק.. אין כזה דבר אני לא דתי, כל יהודי מקיים מצוות באהבה, תספר לנו במוצאי שבת איך היתה לך השבת הזו, איך שמרת ואיך היה בבית הכנסת, תפרסם כאן וכולם יתחזקו יחד איתך! בהצלחה

  3. תודה אבל אף פעם לא קיימתי מצוות לא הייתי מחובר לזה בכלל לצערי חטאתי המון בחיים וגם איבדתי את האמונה בחיים הרבה פעמים בתקופה האחרונה אני מתחזק שוב
    אבל שוב ושוב מאז שאני קטן יש לי את אותו חלום שאני נופל מהשמיים ולפני שאני נוגע בקרקע אני צועק לאלוהים שיעזור לי והוא מציל אותי ברגע האחרון מוזר ☺
    גם מעניין שאני הבן של מירים והיא הבת של משה ואני יוסף טוב אנסה לשמור שבת תודה רבה

  4. חז"ל הקדושים לימדו אותנו שאחרי הפעולות נמשכים הלבבות, כלומר אדם לעולם לא חושב למה אני מתחבר אלא למה אני מאמין! ואם זו אמת, עושים אותה בכל מחיר, והחיבור מאליו יבוא על ידי העשייה בפועל!
    אנחנו אנשים בוגרים שבוחנים את החיים שלנו במשקפי הדעת, ועושים את הטוב והישר, ואתה ואני וכל החברים, כולנו אנשים מאמינים ב"ה, אז זה מחייב אותנו, ובעצם זכות עבורנו להכיר באמת ולדבוק בה.
    בהצלחה רבה מאוד ותספר לנו!
    שבת שלום.