תשלום ועד הבית למנקה ערבי

שאלה:

אני גרה בבנין של 8 דיירים ו7 מהם חילונים. יש מנקה ערבי שעובד בבנין 11 שנים. עכשיו לא יכול להגיע בגלל המצב (כבר 100 יום) והשכנים רוצים לשלוח לו הכסף (750 ₪) בכל אופן. מה עלי לעשות?

תשובה:

שלום וברכה,

אני מבין שקופת ועד הבית שולחים את הכסף, א"כ את לא צריכה להתערב וזה לא קשור אלייך מה שהם שולחים לו מענק כספי, למרות שגם את משלמת לקופה, הם מחליטים לשלוח לו כסף ולא את, ואין עלייך איסור של לא תחונם.

בהצלחה.