האם אפשר להוריד בחור מעשן סיגריה אלקטרונית?

שאלה:

סליחה שאני כל הזמן שולחת שאלות
אני רוצה להוריד הצעה של בחור שאמרו עליו שמעשן סיגריה אלקטרונית 3 פעמים ביום הוא רציני מבחינת לימוד ויראת שמים. הבת שלי בריאה ומוצלחת ב"ה ולא רואה לנכון לקחת משהו שמסכן את חייו והבריאות שלו ומתמכר למשהו. בעלי טוען שגם משהו שאוכל שוקולד מתמכר אליו, הוא חושב שצריך להתארס עם כל בחור ולא רוצה לעזור יותר בבירורים כי הורדנו בחור לאחר ששאלנו כאן והוא חשב שזה לא צודק, אני מוכנה לוותר על משפחה אבל לא על הבחור עצמו, אפשר להוריד? תודה רבה

תשובה:

אין כל הצדקה, הסיכון בסיגריה אלקטרונית אינו מוכח לגמרי [למרות שאני לגמרי לא ממליץ לצרוך את זה, אבל זה לא הנושא כרגע], והשימוש של הבחור הזה ממש מועט ושטחי ואני לא חושב שהוא מכור לכך, אני מאמין שאם זה יפריע לאשתו גם יפסיק, אינני רואה בכך כל טעם להוריד בגלל סיבה זו.

בשורות טובות ורק שמחות.

אנחנו שמחים להשיב ובשביל זה אנחנו כאן… בשמחה רבה מאוד.