חשש גזל

שאלה:

שלום כבוד הרב,
1.בעבר שאלתי אך אולי התפספס.
בעלי הזכיר לי שלפני מספר שנים היינו בספארי עם הילד והוא סיפר שהוא שם את הילד על הברכיים שלו ברכב שהשכרנו( כמו קולנועית/ קלפקר) ונתקענו בגדר,אם לא טועה אמר שבגדר .אני לא זוכרת אם קרה משהו לגדר או לרכב .בהתחלה צחק ואמר שכן קרה ואז שראה שלקחתי זאת ברצינות אמר שלא קרה כלום. עליי לעשות משהו ? במידה ובעלי אומר שלא קרה כלום .ייתכן שעובד עליי .לעשות משהו או שזה כבר עניין שלו ?
2. אם לבתי נופל חפץ בחנות ואני לא יודעת אם ניזוק החפץ וגם חוששת להסתכל כי יש לי חרדות בעניין . לחשוש? היום הפילה מנטוסים( סוכריות) והחזירה למקום ולא בדקתי אם קרה משהו. לחשוש?

תשובה:

שלום וברכה,

1. אם בעלך אומר שלא קרה כלום אז לא צריך לחשוש שמא קרה משהו. גם, שזה עניין שלו ולא שלך.

2. סוכריות מנטוס שנופל לא אמור קורה לזה כלום ואפשר להחזיר למקום.

בהצלחה.