מתנה לנכד

שאלה:

שלום,
קניתי לנכדי מתנה ליום הולדת 10 מחשב לפטופ לצורך הלימודים שלו שהיו בזום בתקופת הקורונה. אבי הילד לקח לילד את המחשב לצרכים הפרטיים שלו האם אני יכול לחייב את האב להחזיר לילד את המחשב. תודה מראש.

תשובה:

שלום וברכה

קראתי את שאלתך בצער ואני מבין את הכעס שלך, אבל צריך לדעת שמשפחה זה דבר יקר וחשוב, ואסור לנו להכנס לכעסים ולמריבות, תן להם להסתדר  ואתה תהיה הסבא הטוב וזהו. אתה יכול לרמוז משהו קטן בחיוך, אבל לא להכנס למריבות עם הבן / חתן שלך.

רוב נחת ושמחות.