הפסקות ארוכות בעבודה

שאלה:

ערב טוב אני מזכירה יש מנהלת ראשית ויש מנהלת מעלי וסגנית שלה ופעמים המנהלת שלי והסגנית מסכימים לי הפסקות ארוכות יותר או יציאה לכמה זמן ולחזור האם יש כאן בכול זאת איסור גזל כיון שמן הסתם הם לא כל רגע מידעות את המנהלת הראשית בהנחיות שלהם? תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה,

אם לא מדובר בדברים מאוד חריגים, אלא בהפסקות ארוכות או יציאות לזמן מה שלא באופן קבוע, יש סמכות למנהלת שלך להתיר לך, ואין צורך לקבל רשות מהמנהלת הראשית.

בהצלחה.