קניות ללידה

שאלה:

היי כבוד הרב בעוד חודשיים בעזרת ה" אני אמורה ללדת בעזרת ה" , ואני ובעלי חשבנו לחלק את הקניות של הילדה של כל הדברים שאנחנו צריכים לחודשיים כדי שלא יהיה לנו מעמסה כלכלית גדולה בחודש אחד , וגם ככה החשבונות שלנו בבנק במינוסים גבוהים , אז רצינו לחלק כדי שלא יהיה לנו עומס ולחץ כספי בחודש אחד , מה כבוד הרב חושב שזה בסדר ככה לעשות ?

תשובה:

זה בסדר גמור.

שיהיה בשעה טובה, בבריאות ובשמחה ורוב נחת, ותמיד רק שפע!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לדעתי במיוחד כשאתם לא במצב כלכלי טוב, כדאי לקבל דברים בחינם מכל מיני מקומות כמו אתרים באינטרנט (אגורה לדוגמה) או גמ"חים למיניהם.
    חבל לבזבז כסף כשיש המון (בדגש על המון) ציוד לתינוקות שמתגלגל בין אנשים במצב טוב מאוד.
    בהצלחה והמון מזל טוב.

  2. גם עם העצה של הרב יצחק מתאימה לכם, יחד עם זה כדאי גם לחוות את הלידה בעזרת ה' עם כמה קניות של דברים מתוקים שהאם לעתיד אוהבת, שיעשו לכם חוויה טובה ומרוממת.