ארוחת חג בצורת מזנון

שאלה:

האם ניתן לעשות סעודת חג/ שבת בפורמט שכל אחד לוקח לעצמו אוכל ממזנון ואוכלים יחד בסלון? כמובן שבציעת הפת תהיה על יד שולחן ותהיה קביעת מקום סעודה בחדר. פשוט יש רצון של המשפחה המורחבת לאכול יחד, אבל ב"ה אין מקום להושיב את כולם סביב שולחן אחד, והפורמט לעיל הוצע כפתרון אפשרי
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

אין בזה איסור ככל שכולם אוכלים יחד בסלון, אם זה חגיגי לכם.

תחגגו תמיד יחד ותמיד שיהיה לכם צפוף [מרוב אנשים, למרות הבית הגדול] ושמח.