טבילה בלי יחסים

שאלה:

אני בהריון עם המטומה- שטף דם ברחם היה דימום יומיים ונפסק כרגע יש הפרשות שקופות ספרתי 7 נקיים היום אני אמורה לטבול אבל אסור לי לקיים יחסי מין עד שהמטומה תעלם לגמרי מה עושים במצב כזה? והאם אני אמורה לטבול במים קרים במצב הזה? אשמח לתשובה בדחיפות תודה

תשובה:

שלום וברכה

אפשר לטבול גם בלי לקיים יחסים, כדי שניתן יהיה לנהוג שאר הנהגות של קירבה, רק יש להזהר מקירבה רבה מידי העלולה לגרום להוצאת זרע לבטלה. לא הבנתי למה לטבול במים קרים? אסור לך בחמים מצד ההמטומה? אינני יודע אם יש כזה דבר מקווה קר להשגה..

רפואה שלמה ולידה קלה ובריאה.