בין אדם לחברו

שאלה:

האם צריך לבקש סליחה ממישהומישהי (כשעשיתי לולה משהו לא טוב) וביקשתי ממנוממנה סליחה כבר, אך זה לא היה בלב שלם ואני מתבייש מאוד או לא יכול בכלל לבקש שוב סליחה ממנוממנה האם אני צריך לבקש שוב סליחה,
או במקרה הפוך (שביקשתי סליחה בלב שלם ואחר כך אני מוותר) אבקש מקורות שאוכל לעיין,

תודה רבה, ערב טוב

תשובה:

מה שאתה ביקשת בלב שלם אינו רלוונטי, השאלה היא רק אם הוא סלח בלב שלם. אם הוא סלח בלב שלם זה מצויין, ואם לא, אז תבקש שוב.

בשורות טובות.